home   |   yoga   |   meditatie   |   personal coaching   |   events   |   over ons   |   winkel    |   contact

Licht in je leven!

 
Personal coaching vanuit Almere

De coaching gesprekken vinden plaats op een prachtige locatie in Almere Haven. Ontspannen zijn en afstand nemen van de problemen zijn een belangrijk onderdeel van coaching. Zo leer je de oorzaken en de oplossingen te zien.


Wanneer je op zoek bent naar perspectief, kracht en autonomie in je leven dan kan een klankbord, een coach en adviseur je over of langs obstakels helpen om een frisse kijk op je toekomst te ontwikkelen en je doelen te realiseren, zowel privé als zakelijk. Wil jij een ‘lift’ om weer in je kracht te komen en je talenten te laten sprankelen? Dan ben ik graag je gids.


Tijdens de coaching werken we aan je autonomie. Dat betekent dat er naast ontspanning en humor ook veel zelfwerkzaamheid is. Werken aan jezelf. Met dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven op directieniveau, veel levenservaring en tal van opleidingen help ik je om weer in je kracht te komen. Zelfkennis, zelfwaardering en goede communicatie zijn mooie doelen. De overige persoonlijke  doelen zal je bereiken door in de praktijk toe te passen wat je bij mij leert.

Herkennen – inzien -  oefenen – toepassen – feedback – toepassen. Van de reis die we samen maken, maak jij je eigen reisverslag. Een prachtig naslagwerk waar je nog jaren met vreugde in zult lezen.


Of het gaat om persoonlijke, relationele of zakelijke problemen: er is nog nooit iemand afgezwaaid zonder resultaten en voldoende handvatten om problemen op te lossen. Wil je meer glimlachen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres !


Vanuit schaamte aarzelen mensen soms om een coach te raadplegen. Dat is een gemiste kans. In alle topsporten is men er al lang achter hoe belangrijk de bijdrage van een personal coach is. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Zou dat alleen voor topsport gelden? Of ook als je je weer top wilt voelen? Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


Maatwerk

Jij bent uniek, dus is er geen standaard programma dat we volgen. Het is maatwerk waarbij ik put uit een schat aan ervaring en theorie. Het gaat om wat je nodig hebt, niet altijd om wat je wilt. Laat je maar verrassen.


Onze gesprekken duren twee uur, waardoor er voldoende tijd is om contact te maken, te leren en te oefenen.

Tussen de gesprekken door werk je je aantekeningen uit en doe je ervaring op in de praktijk door het geleerde toe te passen. Dit is het uitgangspunt voor ons volgende gesprek. De ervaring leert dat zo het snelst het gewenste effect wordt bereikt.


Je Coach en Gids

Op dit stukje van je levensweg begeleid en gids ik je graag naar meer levensvreugde en betere resultaten privé en/of zakelijk. Mijn naam is Jan Willem Kleute. Mijn passie is om mensen ‘beter’ te maken! Van jongs af aan heb ik met dat doel voor ogen huisarts willen worden en dat heeft alleen een andere vorm aangenomen. Mooi hè?

                                                                                      

Opleidingen o.a.

Coachopleiding

Systemisch Werk

NLP (master)

Trainersopleiding

Trainersopleiding

Mediation (NMI)


Gesprekken op afspraak

In overleg kunnen de coachgesprekken plaatsvinden van maandag t/m zaterdag.

Zowel overdag als ’s avonds.


Locatie

Meerveldstraat 29

1359 HJ Almere-Haven


Kosten

€ 65,- per gesprek van 2 uur


Tip: vraag bij uw verzekering naar declaratiemogelijkheden.


Informatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bel 036 - 540 11 04 of 06 502 475 96 of mail naar info@eternalflame.nl


Van harte welkom!

Jan Willem